ЦЯЛОСТНА РЕАЛИЗАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТ

жилище във Vitosha View

УПРАВЛЕНИЕ, РЕМОНТ, ОБЗАВЕЖДАНЕ, ДЕКОРАЦИЯ
ЗА ПРОЕКТА

РЕМОНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Апартаментът се намира в жилищен комплекс ново строителство близо до Околовръстното шосе.
Започнахме с ремонтните дейности още преди Акт 16 – в сградата даже нямаше ток! Наложи се да наемем дизелов генератор, за да можем да работим.

В апартамента има малка промяна в разпределението – дневната е обединена с антрето. Трябваше да приключим в бързи срокове, но се справихме.

Обърнете внимание на добрият детайл при изпълнението на плочките в баните.

ремонт, реновация и обзавеждане на апартамент в комплекс Vitosha View
резултатът

СНИМКИ СЛЕД РЕМОНТА

Препоръка от клиента

Купихме си апартамент на зелено в нов жилищен комплекс от затворен тип. Доверихме сена ай архитект за разработване на проект за пространството още по време на строителството за да ни помогнат да оформим цялостна визия на апартамента както и да получим добри решения за отделните зони.

‌Когато дойде времето за самота изпълнение се доверих изцяло на виновен шен тъй като не прекарва много време в София. те демонстрираха гъвкавост и започнаха ремонта още преди сградата да има даже пуснат ток. Работа за им се състоеше в извършване на ремонт обзавеждане и декориране на апартамента. Справиха се в срок и в рамките на предварително определения бюджет.

Изключително доволен съм от процеса и крайния резултат – проектантите са успели да усетят духа ми и са създали уют, който ми носи усещане за спокойствие.

Фридрих Катцер

искате да работим заедно?

да направим реновацията както трябва!