ЦЯЛОСТНА РЕАЛИЗАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТ

АПАРТАМЕНТ в СЛАТИНА

РЕМОНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ
ЗА ПРОЕКТА

ремонт и обзавеждане

Реализацията на този апартамент беше предизвикателство за екипа ни. Разположен в блок ЕПК в Слатина, повечето стени са изградени от солиден бетон, а тези, които не са, бяха от нестабилни гипсови тухлички. Неравни подове, криви стени, здраво залепено фолио по стените на антрето – това са предизвикателствата, които срещнахме на място.

Проектът на IRchitect, който изпълнявахме, предвиждаше малка промяна в разпределението, но цялостно освежаване на апартамента. Успяхме да го реализираме в добър детайл, но най-голямата награда беше удоволствието, с което собствениците се нанесоха в обновеното си жилище.

Rinnovation - ремонт, довършителни работи, обзавеждане на апартамент в ЕПК в Слатина
резултатът

СНИМКИ СЛЕД РЕМОНТА

Снимките на апартамента са дело на арх. Цветомир Джерманов – ABCD Space

препоръка от клиента

С 4-членното ми семейство се доверихме на IRchitect за изготвяне на проект за интериорен дизайн на семейното ни жилище, което отдавна обитаваме. При нас беше предизвикателство проектът да е съобразен с изискванията на всеки член на семейството. Също така искахме да подобрим разпределението на пространствата. Въпреки конструктивните ограничения, IRchitect ни предложиха нов по-оптимален план за жилището, който да повиши качеството ни на живот. Водещият проектант – Милена – успя да съобрази дизайна с желанията на всички ни, така че с радост да обитаваме трансформирания апартамент.

Работихме с RInnovation за изпълнение на ремонтните дейности и за цялостно управление на проекта. Впечатлени сме от прецизността на работата им и от вниманието към детайла. Реализацията на място съответства напълно на интериорните визуализации и чертежи. През цялото време поддържахме активна и подредена комуникация с проджект мениджъра през онлайн платформата Trello. В резултат със семейството ми сме щастливи обитатели на изцяло обновено жилище.

искате да работим заедно?

да направим реновацията както трябва!